Ekstremt brugervenligt

Komplet backoffice system

I får jeres helt eget Flowplan Backoffice system. Her er der et komplet dashboard der viser alle jeres lokationer på et kort. Vi sender automatisk notifikationer når I skal udføre en opgave, fx et kalkfilterskift.
Foruden data om kalkfilterskift, giver vi adgang til alt forbrugsdata. Således kan systemet bruges til at se performance imellem lokationer, automatisk sende leverancer af sæbe eller kaffe. Kalkfiltres kapacitet udregnes automatisk efter type og vandhårdhed.
Backoffice virker på tværs af alle platforme inkl. desktop, mobil og tablet.

Vi planlægger det hele

Vi nøjes ikke med at give jer indblik i dataene. Vi analyserer dem og gør dem så brugbare for jer som overhovedet muligt. Vores algoritmer detekterer automatisk maskintyper og forbrug. Vi bruger den behandlede data så effektivt som muligt. På denne måde kan vi automatisk planlægge det ideelle tidspunkt at lave forebyggende service eller skifte filter. Derudover kan du selvfølgelig bruge dataen til mange andre ting, fx automatisk leverancer af bl.a. kaffe

Mønstre, statistik, anbefalinger

Alt den data du kunne ønske dig

Vi hører det hele tiden. Data bliver vigtigere og vigtigere. Vi hjælper jer med at handle ud fra det og giver jer viden ud fra jeres data. Vi viser statistik omkring jeres brugere, udleverede drikke, maskinbrug og meget mere. Vi visualiserer det så I kan handle ud fra det. I kan ligeledes frit oprette gæstebrugere, der kan få adgang til relevant data.