Ekstremt brugervenligt

Komplet backoffice system

I får jeres helt eget Flowplan Back-office system. Her er det et komplet dashboard der viser alle jeres lokationer på et kort. Vi skaber et let og overskueligt overblik over alle jeres filtre og hvornår de skal skiftes.
Foruden data om kalkfilterskift, giver vi adgang til alt forbrugsdata. Således kan systemet bruges til at se udviklingen i jeres forretning, se performance imellem lokationer, optimere vagtplanlægning og meget mere.

Vi planlægger det hele

Vi nøjes ikke med at give jer indblik i dataene. Vi analyserer dem og gør dem så brugbare for jer som overhovedet muligt. Det betyder vi automatisk udregner filterkapacitet baseret på filtertype og hårdhed, samt efterfølgende præcist hvornår I skal skifte filteret. Vi giver jer endda indblik i forbruget på hver enkelte maskine. Vi giver jer mulighed for at planlægge filterskift smartest muligt, og på den måde minimerer spildt tid og kørsel.

Mønstre, statistik, anbefalinger

Alt den data du kunne ønske dig

Vi hører det hele tiden. Data bliver vigtigere og vigtigere. Vi hjælper jer med at handle ud fra det og giver jer viden ud fra jeres data. Vi viser statistik omkring jeres brugere, udleverede drikke, maskinbrug og meget mere. Vi visualiserer det så I kan handle ud fra det. I kan ligeledes frit oprette gæstebrugere, der kan få adgang til relevant data.