fbpx

Internorga 2023

10.-14. marts 2023

Internorga er den førende messe i hotel- og restaurationsbranchen. Den giver en mulighed for at styrke dit netværk, opleve de nyeste innovationer branchen har at byde på, og være et skridt foran.

Internorga bliver holdt i Hamburg Exhibition Centre fra d. 10. til d. 14. marts i Hamburg i Tyskland. Du kan finde Flowplan i Craft Coffee området, hvor vi vil være alle dage. Vi vil med glæde fortælle mere om hvor nem vores løsning er at installere og bruge, eller give en demonstration.

Vendtra 2022

27.-29. september 2022

Vendtra er messen for kaffe- og vendingforretninger – der afholdes i Münchens storartede arena, Olympiahalle.

Flowplan står klar på stand H022 for at demonstrere vores komplette IoT løsning til alle kaffemaskiner.
På vores stand har du mulighed for at se hvor nemt vores hardware installeres på maskinen, samt få et indblik i alle de funktioner vores softwareplatform giver for at optimere service og meget andet.

Ses vi?

Byd velkommen til Flowplan™ Insights.

Hos Flowplan er vi klar til at lancere vores hidtil største og vildeste opdatering i vores historie.

Flowplan Insights er vores kunstige intelligens der skaber kæmpe værdi og indblik.
Insights kan i denne lancering allerede lave vand om til kaffe. Ikke helt som Jesus gjorde det med vin, men vi kan bl.a. med stor præcision vise hvor mange kopper kaffe, der produceres på hver enkelte maskine – uanset om det er semi- eller fuldautomatisk.

Det skaber mange muligheder, herunder:

  • Koptæller på maskinerne
  • Indblik i kaffeforbrug
  • Forebyggende service ud fra koptæller
  • Indblik i gennemløbstider/brygtider
  • Mulighed for at sikre smagskvalitet på kaffe
  • Øget kaffesalg, ved automatiseret levering

Foodexpo 2022

27.-29. marts 2022

Foodexpo er Nordens største fødevaremesse, og det er her branchen samles om en smagsfuld oplevelse, og hvor den nyeste viden deles. Besøgende på messen vil få alle sanser i spil, når der smages og duftes til alverdens lækkerier, samt deles viden om nye teknologier, der giver det bedste flow i køkkenet.

Flowplan står klar på stand E4054 for at demonstrere vores komplette IoT løsning til vandforbrugende industrimaskiner.
På vores stand har du mulighed for at se hvor nemt vores hardware installeres på maskinen, samt få et indblik i alle de funktioner vores softwareplatform giver for at optimere service.

Vores mission er at sikre at alle industrielle maskiner altid kører som de skal. Den bedste måde at sikre det på, er ved at lave forebyggende service, og udskifte kalkfiltre på det rigtige tidspunkt, og netop det kan vores algoritmer udregne for jer. Højere oppetid giver højere kundetilfredshed og lavere serviceomkostninger.

Kom og få en snak om hvordan dine maskiner kan blive intelligente.

Ses vi?

Entrepreneur of the year 2021

Ey Entrepreneur Of The Year er Danmarks og verdens mest anderkendte vækstskaberkonkurrence, og hylder de entreprenører der driver og opbygger succesfulde og dynamiske virksomheder.

Flowplan er nomineret i kategorien Start-up/Scaleup, og denne nominering er vi meget stolte over. På få år, har vi formået at skabe et komplet IoT system, der allerede er i brug på over 1500 maskiner i Danmark.

Danish Tech Challenge 2020

Danish Tech Challenge er Danmarks største accelerationsprogram for hardware startups. Over 4 måneder får 20 ambitiøse startups muligheden for at deltage i programmet, hvor alle afkroge af virksomheden bliver trykprøvet, og hvor rådgivere og mentorer står klar til at hjælpe virksomheden godt på vej.

Flowplan gik hele vejen til finalen. Vi har meget at takke konkurrencen for, og det intensive forløb, har åbnet mange muligheder for Flowplan.

Pressemeddelelser

30.06.2021 Keystones

Flowplan fik henvendelser fra 30 investorer og satte sit investor-drømmehold

En lang række investorer viste interesse for IoT-platformen Flowplan, da de stod over for at skulle skalere og hvade brug for kapital.

02.07.2021 KAPITALWATCH

Defekte kaffemaskiner trak investorer til

En kreds af investorer i Keystone kunne sammen med Vækstfonden godt lide tanken om at få løst problemet med defekte kaffemaskiner, som selvskabet Flowplan vil forebygge

Artikler