fbpx

Newsroom

SDG Tech Awards 2021

Den ultimative fejring af bæredygtige teknologier!
Nordens største bæredygtighedspris og Flowplan er nomineret på baggrund af vores ”imponerende innovation af bæredygtig teknologi”

Flowplan løsningen kan reducere kørsel, spild af kalkfiltre og forlænge maskiners levetid, og derved hjælpe servicevirksomhederne med at blive grønnere.

Entrepreneur of the year 2021

Ey Entrepreneur Of The Year er Danmarks og verdens mest anderkendte vækstskaberkonkurrence, og hylder de entreprenører der driver og opbygger succesfulde og dynamiske virksomheder.

Flowplan er nomineret i kategorien Start-up/Scaleup, og denne nominering er vi meget stolte over. På få år, har vi formået at skabe et komplet IoT system, der allerede er i brug på over 1500 maskiner i Danmark.

Danish Tech Challenge 2020

Danish Tech Challenge er Danmarks største accelerationsprogram for hardware startups. Over 4 måneder får 20 ambitiøse startups muligheden for at deltage i programmet, hvor alle afkroge af virksomheden bliver trykprøvet, og hvor rådgivere og mentorer står klar til at hjælpe virksomheden godt på vej.

Flowplan gik hele vejen til finalen. Vi har meget at takke konkurrencen for, og det intensive forløb, har åbnet mange muligheder for Flowplan.

Pressemeddelelser

30.06.2021 Keystones

Flowplan fik henvendelser fra 30 investorer og satte sit investor-drømmehold

En lang række investorer viste interesse for IoT-platformen Flowplan, da de stod over for at skulle skalere og hvade brug for kapital.

02.07.2021 KAPITALWATCH

Defekte kaffemaskiner trak investorer til

En kreds af investorer i Keystone kunne sammen med Vækstfonden godt lide tanken om at få løst problemet med defekte kaffemaskiner, som selvskabet Flowplan vil forebygge

Artikler